SS21_solstolB-banner FB 2.jpg

DÉJÀ VU ONLINE VINTAGEMARKNAD - vår 2021

Ljuset är på väg tillbaka och snart sker undret, det blir vår. Hon kommer binda en rosett i sitt hår och låta vinden leka i de blommiga kjolarna. Varmare och ljusare tider är på väg!  


Det firar vi med att hålla Déjà Vu Onlinemarknad på instagram, den tredje i ordningen (minsann) och du är bjuden! 
Helgen 24-25/4 serverar vi som alltid ett väl utvalt vintageutbud av kläder och accessoarer från tidsperioden 1920-79. 
Bland säljarna finns både stora etablerade butiker, intressanta nykomlingar och privatutställare.  


Vi fyller vårt vänliga vintageuniversum till bredden med virtuella samtal, skratt och kunskapsutbyte. Vi vill väcka din nyfikenhet och öka på din kunskapsbank om det som varit, men också om det som är. 
Vår inte så lilla ambition är att göra världen till en vackrare, mer spännande och mer hållbar plats. Detta genom att kombinera miljömedvetenhet och skönhet med ett rejält mått av vintageglamour. 


Hur går det till? Försäljningen sker via hashtaggen #DejaVuOnlineVintage på Instagram. Sök på hashtaggen och följ den redan nu, så missar du inget spännande som kommer upp till salu. Marknadens öppettider är lördag kl.11 till söndag kl.19. 


Information och inspirerande inlägg kommer postas på facebookeventet och på instagramkontot DejaVuVintageMarknad. Vill du ha koll på denna och kommande marknader är det ett tips att följa oss där!


Datum: 24-25/4 2020 
Tid: lördag kl.11 till söndag kl.19 
Plats: Online 
Inträde: gratis 
Info: www.dejavudesign.se 


Vill du ansöka om att sälja på onlinemarknaden? Då hittar du mer information och anmälningsformulär här!