banner webbshop B23.jpg

DÉJÀ VU VINTAGEMARKNAD - INSTÄLLD PGA CORONA

 

På grund av den pågående Coronapandemin ställs vårens marknad in, vi tittar på nytt datum till hösten!

Denna vår bjuder vi åter in dig till vintagemarknad! Vi firar in varmare tider med skira klänningar och varma toner. Sköna maj, välkommen!

Déjà Vu Vintagemarknad hålls helgen 2-3/5, denna gång på Media Evolution City där vi serverar ett väl utvalt vintageutbud av kläder, accessoarer och inredning från tidsperioden 1920-79.

Bland säljarna finns både stora etablerade butiker, intressanta nykomlingar och privatutställare med en livstids orörda samlingar. Vi utökar dessutom retro- och hållbarhets utbudet.

Som alltid bjuds du ett välfyllt program och skön musik. Vi fyller vårt vänliga vintageunivers till bredden med samtal, skratt och kunskapsutbyte. Det kommer att finnas något spännande i varje hörn av lokalen att se på och delta i. Vi vill väcka din nyfikenhet och öka på din kunskapsbank om det som varit, men också om det som är. En viktig del i konceptet är att skapa en marknad som kombinerar vintage och hållbarhet.

Med vintagemarknaden vill vi få fler att förälska sig i vintage. Det finns en fantastisk möjlighet i att vara tidsresenär och att återvända kläder från tidigare epoker. God kvalitet, nostalgi, klimatångest eller ren och skär fåfänga – det finns många anledningar att handla vintage. We’re here to tell you- alla anledningar är bra anledningar!

Vår inte så lilla ambition är att göra världen till en vackrare, mer spännande och mer hållbar plats. Detta genom att kombinera miljömedvetenhet och skönhet med ett rejält mått av vintageglamour.

Yes, bakåt är framåt! Varmt välkommen!

Media Evolution City ligger i Västra hamnen, på 7 minuters promenadavstånd från Malmö Central. Det är ett co-working space, men framför allt en innovativ medlemsbaserad plattform och mötesplats för digitala och kreativa företag i Malmö. Här skapas kontexten för att dela, lära och göra nytt tillsammans. http://www.mediaevolutioncity.se/about/

Datum: 2-3/5 2020
Tid: lördag kl.11-17 , söndag kl.12-16
Plats: Media Evolution, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
Inträde: 50kr. Biljetter kommer att kunna lösas innan på nätet och i dörren.