vintagemarknad kvadrat ss22-liten.jpg

DÉJÀ VU ONLINE VINTAGEMARKNAD - vår 2022

Ljuset är på väg tillbaka och snart är våren här, trots allt. Hon kommer med blommor i sitt hår och löfte om nytt liv och varmare tider.  

Helgen 23-24/4 hålls Déjà Vu Online Vintagemarknad på instagram, den fjärde i ordningen, och du är bjuden! På marknaden serverar vi som alltid ett väl utvalt vintageutbud av kläder och accessoarer från tidsperioden 1920-79. Bland säljarna finns både stora etablerade butiker, intressanta nykomlingar och privatutställare.  


Vi fyller vårt vänliga vintageuniversum till bredden med virtuella samtal, skratt och kunskapsutbyte. Vår inte så lilla ambition är att göra världen till en vackrare, fredligare och mer hållbar plats. 

 


Hur går det till?

 

Försäljningen sker via hashtaggen #DejaVuOnlineVintage22 på Instagram. Sök på hashtaggen och följ den redan nu, så missar du inget spännande som kommer upp till salu. Marknadens öppettider är lördag kl.11 till söndag kl.17. 


Information och inspirerande inlägg kommer postas på instagramkontot DejaVuVintageMarknad. Vill du ha koll på denna och kommande marknader är det ett tips att följa oss där!

 

Sälja?


Vill du ansöka om att sälja på onlinemarknaden? Kul! Då hittar du mer info och anmälningsformulär här.
 

Datum: 23-24/4 2022 

Tid: lördag kl.11 till söndag kl.17 

Plats: Online 

Inträde: gratis