CUSTOMER SERVICE

banner googleform.jpg

DÉJÀ VU VINTAGEMARKNAD- INSTÄLLD PGA CORONA

Information till säljare

På grund av den pågående Coronapandemin ställs vårens marknad in, vi hålls som onlinemarknad i stället! Alla utställare som redan betalt monteravgift får tillbaka den, utskickade fakturor stryks.

Nu finns möjligheten att anmäla ditt intresse till Déjà Vu Vintagemarknad på Media Evolution City den 2-3 maj.

Utbudet kommer vara vintage från tidsperioden 1920-1979. För att marknaden ska bli så bra som möjligt är vi noga med att hålla en hög nivå på våra utställare. Vill du vara på plats och sälja? Kul! Gör din intresseanmälan via länken nedan.

 

VIKTIGA FAKTA FÖR SÄLJARE (FAQ)

Den här informationen är riktad till dig som är intresserad av att ställa ut på Déjà Vu Vintagemarknad.

Urvalet av utställare sker löpande, kommer du med skickas detaljerad information och instruktioner ut till dig via mail.


NÄR ÄR MARKNADEN?


Vintagemarknaden hålls lördag och söndag 2-3 maj, öppettider lördag kl.11-17, söndag kl.12-16.

VAR ÄR MARKNADEN?

Marknaden kommer hållas inne på Media Evolution City i huvudgatan och i en angränsande större lokaler, adressen är Stora Varvsgatan 6A i Malmö.

VAD RÄKNAS SOM VINTAGE?

 

Vår definition av vintage är originalplagg i gott skick från tidsperioden 1920 till 1979. 

HUR ANMÄLER JAG MIG?

All intresseanmälan sker via frågeformuläret. Det är snabbt och enkelt, glöm inte att fylla i så mycket information som möjligt. OBS! Sista dagen för intresseanmälan är den 31 mars.

FICK JAG PLATS? 

Intresset för att ställa ut/ sälja på vintagemarknaden brukar vara stort. Platserna är begränsade och målet är att få ett tipp-topp vintageutbud och en avvägd balans mellan proffssäljare och privata samlare. Urvalet sker löpande, när det är gjort kommer information att gå ut till alla intressenter, både de som kom med och de som inte gjorde det. Besked kommer via mail senast 7 april. Skulle du bli vald är din anmälan bindande och du får utskickat faktura med mail.

HUR MYCKET KOSTAR DET?

Priser för företagsutställare (exklusive moms):


Zon A- 500 kr/kvm, minst 3 kvm
Zon B- 400 kr/kvm, minst 3 kvm

Priser för privatutställare (inklusive moms):

 

Zon C- 1000kr

Dubbelmonter - 1800kr

 

I alla montrar ingår:

-Bord och en stol

VEM RÄKNAS SOM FÖRETAGSSÄLJARE?

Du som har ett registrerat företag räknas som företagssäljare.

VAD INNEBÄR ZONINDELNINGEN?

Marknadsplatserna delas upp enligt tre kategorier: A, B och C zon. Du kan som företagssäljare välja mellan kategori A och B.

 

Det är skillnad på prisnivån då vissa områden är mer attraktiva än andra. Antal platser är begränsade, och vi kan därför inte garantera att ni får den placering ni önskar. Det är heller inte möjligt att önska specifika platser inom zonerna, utan vi kommer att placera er utställare efter vad vi ser ger bästa balans och spridning.

VAD HÄNDER SEDAN?

Information om betalning och bokning skickas efter urval gjorts. Din monter är först bokad när du har fått svar på mail att du har tilldelats en plats.

FLER FRÅGOR?

Då vi har vi hög belastning på vår mail under den här perioden, uppskattar vi om du noggrant har läst frågor och svar innan du kontaktar oss. Hittar du trots allt inte svaret på dina frågor ovan kontakta oss på info@dejavudesign.se

Med de varmaste hälsningar! Maria med Crew

 

 

 

INTRESSEANMÄLAN

OBS! LÄNKEN ÄR INAKTIVERAD