DejaVu_Online_VintageMarket_höst_2020-F

DÉJÀ VU ONLINE VINTAGEMARKNAD - HÖST 2020

Denna höst bjuder vi in dig till online vintagemarknad! Annorlunda tider leder till nya lösningar. När du inte kan komma till oss kommer vi till dig, på nätet. Var du än är, hemma i soffan, på sommarstället eller ute på resa- vi visar upp det bästa i vintageväg från alla skrymslen och vrår av vårt avlånga land.

Déjà Vu Vintagemarknad hålls online för andra gången i rad helgen 3-4/10, och som alltid serverar vi ett väl utvalt vintageutbud av kläder, accessoarer och inredning från tidsperioden 1920-79.

Bland säljarna finns både stora etablerade fysiska och onlinebutiker, intressanta nykomlingar och privatutställare. Vi utökar dessutom retro- och hållbarhets utbudet.

En viktig del i konceptet är att skapa en marknad som kombinerar vintage och hållbarhet, denna gång kommer det att synas ytterligare då marknaden sker i samarbete med Malmö Fairtrade City och Naturskyddsföreningen som en del av  Miljövänliga veckan.

Vi fyller vårt vänliga vintageunivers till bredden med virtuella samtal, skratt och kunskapsutbyte. Vi vill väcka din nyfikenhet och öka på din kunskapsbank om det som varit, men också om det som är.

Vår inte så lilla ambition är att göra världen till en vackrare, mer spännande och mer hållbar plats. Detta genom att kombinera miljömedvetenhet och skönhet med ett rejält mått av vintageglamour.

Bakåt är framåt! Varmt välkommen!

Hur går det till? Försäljningen sker via hashtaggen #DejaVuOnlineVintageMarket på Instagram. Sök på hashtaggen och följ den, så missar du inget spännande som kommer upp till salu. Marknadens öppettider är lördag kl.11 till söndag kl.19.

Information och inspirerande inlägg kommer postas på marknadens facebookevent och på instagramkontot DejaVuVintageMarknad.

Datum: 3-4/10 2020
Tid: lördag kl.11 till söndag kl.19
Plats: Online!
Inträde: gratis

 

Vill du ansöka om att sälja? Då hittar du mer info här.