CUSTOMER SERVICE

DÉJÀ VU VINTAGEMARKNAD

 

Denna vår bjuder vi in dig till vintagemarknad på Mitt Möllan! April har knopp i håret och helgen 27-28/4 får vi betongen att blomma när korridorer och rum fylls med vackra kläder, accessoarer och saker från svunna tider. 

 

Vi firar in våren med skira klänningar och varma toner som ger resonans i ditt vintertrötta sinne så ditt hjärta sjunger av liv och av dans. Likt nyutslagna knoppar kommer kläderna hänga på rad. Vi lovar fylla dina sinnen till bredden så att det kittlar och pirrar av fjärilar som dansar i din mage.

Det kommer att finnas något spännande i varje hörn av lokalen att se på och delta i. Vi vill väcka din nyfikenhet och öka på din kunskapsbank om det som varit, men också om det som är. En viktig del i konceptet är att skapa en marknad som kombinerar vintage och hållbarhet.

 

Du kan välja vintage av många anledningar.

För att den goda kvalitén, av nostalgi över en svunnen tid, av miljöskäl, för att skapa en alldeles egen stil, eller bara av ren och skär fåfänga och för att det är vackert.

We’re here to tell you- alla anledningar är bra anledningar!

 

Så, kom du med! För att göra det stora fyndet, eller av ren nyfikenhet. Du är varmt välkommen.

 

Déjà Vu Vintagemarknad

Datum: 27-28/4 2019

Tid: lördag kl.11-17 , söndag kl.12-16

Plats: Mitt Möllan, Claesgatan 8, Malmö

Inträde: Gratis!

SPONSORER

Vi vill rikta ett särskilt tack till våra sponsorer, tillsammans gör de det möjligt för oss att göra allt extra omkring marknaden. Som en snygg inredning av återbrukat material, gratis underhållning till er besökare, trycksaker och mycket mer. Tack till Miljöförvaltningen Malmö stad, Sysav och Malmö Opera.

 

 

 

STAY CONNECTED
CONTACT US
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Pinterest - White Circle
BE OUR FRIEND

© 2017 by Déjà Vu. Proudly created with Wix.com